تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
طراحی وب سایت

طراحی وب سایت
طراحی وب سایت - طراحی سایت
وبلاگدهی رایگان
آمارگیر
تعداد آنلاین : 0
بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
هفته گذشته : 1
ماه گذشته : 1
سال گذشته : 46
بازدید کل : 263
کل مطالب : 208
نظرات : 0

طراحی سایت ها امروزه به سمت تجارت الکترونیک می روند. به طور کلی و در معنای جامع اگر بخواهیم تجارت الکترونیک را تعریف کنیم، هرگونه  خرید و فروش و معامله و همچنین ارائه خدمات و انتقال سرمایه را که از طریق ارتباط های اینترنتی و دیجیتالی انجام شود را تجارت الکترونیک می نامند.

در معنای که اتحادیه اروپا در سال 97 میلادی تجارت الکترونیک را معرفی کرده است، تجارت الکترونیک، تجارتی ست که  بر پردازش و انتقال الکترونیکی دادهها، شامل مـتن، صـدا و تصـویر مبتنی میباشد.

در طراحی سایت ها امروزه طراحان سایت با مطالعه مباحث تجارت الکترونیکی، هدف دارند که وب سایت هایی طراحی کنند که در زمینه تجارت الکترونیک بتواند مشتریان بازار خود را جذب نماید.

تجارت الکترونیک چیست

  موضوعات مرتبط:

برچسب ها : ,

[ پنجشنبه 24 دی 1394 ] [ 16:28 ] [ طراح ایرانی ]

کسب و کار الکترونیک معنا و مفهومی عام تر و کلی تر نسبت به تجارت الکترونیک دارد.

اولین بار توسط شرکت IBM در سال 97 میلادی این مفهوم عنوان شد، که تجارت الکترونیک را  نیز شامل می شد. همچنین به راهکار هایی در خود داشت که باید در درون شرکت و یا نهاد و یا سازمانی که در آن کار تجارت را انجام می دهیم، تا بتوانیم تجارت موفقی در تجارت الکترونیک داشته باشیم.

 کسب و کار الکترونیکی شامل این موارد می باشد:

  • تجارت الکترونیک
  • هوشمندی شرکت ها
  • مدیریت روابط شرکت ها
  • مدیریت زنجره ی تامین منابع داخلی شرکت
  • برنامه ریزی بر روی منابع شرکت

 مهندسین فناوری اطلاعات و طراحان سایت و برنامه نویسان وب سایت، امروزه به دنبال طراحی سایت هایی با چارت های مشخص هستند که مشخصه بارز این طراحی سایت، هدف تجارت الکترونیک و کسب و کار الکترونیک می باشد.

  موضوعات مرتبط:

برچسب ها : ,

[ پنجشنبه 24 دی 1394 ] [ 16:28 ] [ طراح ایرانی ]

در این بخش به ارائه چند راه کار بسنده می کنم، گرچه با بسیاری از آنها در کشور امروزه سر کار داشتیم و دولت نیز برای ترغیب مردم به استفاده از تجارت الکترونیک، این راه کارها را در دستور کار خود قرار داده است؛ گرچه هنوز فاصله ی زیادی تا رسیدن به ایده آل داریم.

  • اولین نکته در این امر استفاده از خودپرداز ها و آشنایی مردم به خدمات راه دور می باشد
  • آشنا کردن مردم با پرداخت قبوض از طریق اینترنت و خدمات الکترونیک بانک ها
  • آشنایی مردم به خرید از طریق فروشگاه های اینترنتی
  • بیمه کالا ها و خدمات انجام شده از طریق فروش اینترنتی و خدمات الکترونیکی، تا تضمینی باشد برای ایجاد اطمینان مشتریان نسبت به این خدمات
  • ارائه تحلیل ها و گزارش های کامل و جامع به مشتریان در صفحات وب سایت خود، در زمینه ای که  به کسب و کار ما مراجعه کرده اند. مثل توضیحات کامل درباره محصولات ارائه شده و فیدبک نظرات درباره آن محصول
  • تاکید بر این نکته که خدمات و فروشگاه اینترنتی ما   24 * 7 ( یعنی هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانه روز) می باشد
  • ایجاد درگاه های مطمئن پرداخت الکترونیک که ایمنی و امنیت اطلاعات مشتری در آن کاملا محفوظ باشد
  • دریافت کارمزد پایین تر از مشتریان
  • تاکیید به گارانتی محصولات و خدمات پس از فروش

 در طراحی سایت های خود اگر بتوانیم به این نکات توجه داشته باشیم، می توانیم مشتریان خود را به استفاده از خدمات و خرید محصولات خود از طریق وب سایت خود ترغیب نماییم.

  موضوعات مرتبط:

برچسب ها : ,

[ يکشنبه 20 دی 1394 ] [ 19:32 ] [ طراح ایرانی ]

شروع سرویس های بانکداری از راه دور، از طریق رسانه های الکترونیکی در اوایل دهه ی 80 میلادی بود. کلمه پرکاربرد  "آنلاین" در اواخر دهه ی 80 میلادی محبوب شد، و به یک پایانه که از طریق تلفن برای دسترسی به خدمات بانکی به کار می رفت، اطلاق می شد.

اولین بانک ها در این زمینه در سال 81 میلادی در شهر نیویورک بودند، که 4 بانک بزرگ شهر نیویورک در آن سال سرویس های خود را از طریق ویدئو تکس به مشتریان ارائه کردند. اگرچه طرح ویدئو تکس بعد از دو سال شکست خورد.

بعد از آن شرکت ساخت و ساز ناتینگهام انگلستان در سال 83 میلادی توانست سیستمی را در زمینه آنلاین بودن خدمات بانکی ارائه دهد که به جز مشاهده حساب و انتقالات حساب، مشتری بتواند قبوض خود را نیز پرداخت نماید؛ این شروع یک تحول در زمینه بانک داری بود، به شکلی که امروزه در طراحی سایت بانک ها اکثرا خدمات بانک ها، از طریق وب سایت شان قابل پیگیری و انجام می باشد.

  موضوعات مرتبط:

برچسب ها : ,

[ يکشنبه 20 دی 1394 ] [ 19:32 ] [ طراح ایرانی ]

Administrator\files\UploadFile\tejari.jpg

استفاده روز افزون مشتریان از اینترنت برای گرفتن خدمات و خرید کالا موجب شده صاحبان کسب و کار به دنبال ساخت وب سایت های تجاری برای کسب و کار خود با شند . در این مقاله چند عامل موثر برای طراحی سایت های تجاری به شما ارائه خواهیم داد. تمام حقوق مادی و معنوی این مقاله متعلق به شرکت مبنا به آدرس وب سایت www.sitedesign-co.com می باشد.

1.ظاهر وب سایت

از رنگهای جذاب در وب سایت خود استفاده کند همچنین چیدمان درست مطالب و محصولات بسیار مهم است. از شلوغ کردن بیش از حد صفحات وب سایت دوری کنید و فضایی ایجاد کنید که کاربران به راحتی با وب سایت شما تعامل کند و از آن لذت ببرد.

2. محتوا

همیشه محتوا سایت خود را بهینه کنید و از اصول نوشتاری مانند نقطه و... در مطالب استفاده کنید . از فونت های زیبا در نوشتن مطالب استفاده کنید .

3. هدایت

هدف شما از ساخت وب سایت تجاری رونق به کسب و کار است ، پس چیدمان سایت خود را به گونه ای انجام دهید که کاربران را به سمت خدمات و محصولات شما هدایت کند.

4. استفاده از نوار مسیر

بیشتر کاربران می دانند که به دنبال چه محصول یا خدماتی هستند ، در وب سایت خود نوار مسیر یابی برای کاربران قرار دهید که به راحتی بتوانند به بخشهای مورد نظر بروند.

5. وب سایت های واکنش گرا

وب سایت واکنش گرا وب سایتی است که خود را با سایز صفحه نمایش های مختلف سازگار می کند. بسیاری از بازدید کنندگان از طریق موبایل یا تبلت وارد وب سایت ها می شوند و روز به روز هم به تعداد آنها اضافه می شود، اگر شما نمی خواهید این کاربران را از دست دهید باید همین امروز به دنبال وا کنش گرا کردن وب سایت خود باشید یکی از شرکتهایی که می تواند شما را در این امر یاری کند شرکت طراحی سایت مبنا می باشد.

6. دادن حس اعتماد به کاربر

درون وب سایت خود اطلاعات خود مانند شماره تماس ، آدرس ، گواهینامه هایی که دریافت کرده اید ، رزومه خود و همچنین نمونه کارهای پیشین و... استفاده کنید تا موجب بالا رفتن حس اعتماد در کاربرشود.

  موضوعات مرتبط:

برچسب ها : ,

[ شنبه 12 دی 1394 ] [ 18:41 ] [ طراح ایرانی ]

با توجه به گستره جغرافیایی موجود تلاش عرضه کنندگان کالا و خدمات ، معرفی کالای خود به خریداران بیشتر و در نتیجه فروش و سود بیشتر است که اینترنت، طراحی سایت وبه دنبال آن تجارت الکترونیک کمک شایانی در این زمینه کرده است .

تجارت الکترونیک در حال دگرگونی و متحول شدن است به گونه ای که معامله کالا و خرید و فروش رو در رو ومستقیم را عملا تحت شعاع قرار داده و کمتر کسی در صورت اطمینان از کیفیت کالا و خرید امن تن به خرید مستقیم ما یحتاج خود می دهد. در ساده ترین کلام تجارت الكترونیكی یعنی معامله و خرید و فروش كالا یا خدمات در بستر اینترنت.تلاش گروه طرح و پردازش  مبنا بر این است که انواع مدل های تجارت الکترونیک را با بیانی ساده ، شیوا و روا ن برای علاقه مندان آن بیان کند .امید است مفید واقع شود.

بر اساس ارتباط مشتری و خریدار و همینطور وسعت معامله و تراکنش ، انواع مدل های تجارت الکترونیک به شرح زیر است :

انواع مدل های تجارت الکترونیک

B 2 B

Business to Business

پرکاربردترین مدل تجاری که این روزها فراوان دیده میشود. در حقیقت این معامله بین دو شرکت و کمپانی بصورت عمده فروشی صورت می گیرد.معامله و ارتباط تجاری ای که در آن بنگاه ها ، شرکت ها و کمپانی ها در دو طرف این بازرگانی الکترونیکی قرار دارند ، خریدار و تامین کننده  کالا یا خدمات و نه فروشنده و مصرف کننده . بای اولین بار شرکت سیسکو قدم در این راه گذاشت.از نقاط ضعف این مدل میتوان به عدم وجود اعتماد و اطمینان اشاره کرد.

B 2 C

Business to Consumer

ارتباط تجاری الکترونیکی بین بنگاه ها ، شرکت ها و کمپانی ها با مصرف کننده.مانند شرکت هایی که با سایت های خود محصولات را معرفی کرده وقیمت و جزییات اجناس را به خریداران معرفی میکنند.

B 2 A

Business to Administration

تعاملات تجاری ما بین سازمان ها ، ارگان ها و نهاد های دولتی مثل پرداخت مالیات و عوارض یک نهاد دولتی به نهاد یا سازمان دولتی دیگر.همان B 2 G  است .

C 2 B

Consumer to Business

ارتباط بازرگانی الکترونیکی از سمت مشتری ، کسبه و مصرف کننده  با شرکت ها و کمپانی ها

B 2 G

Business to Government

مدلی از تجارت الکترونیک بین کمپانی و شرکت با یک نهاد و ارگان دولتی . B2G  یعنی تجارت با دولت که در حال حاضر در اول راه است.

C 2 C

Consumer  to Consumer

دو طرف معامله مستقیما مصرف کننده و مشتری است

G 2 G

Government to Government

کلیه تعاملات تجاری ما بین دولت ها  اعم از واردات و صادرات

G 2 C

Government to Consumer

تعامل تجاری دولت و سازمان های دولتی با مصرف کنندگان ومشتریان

C 2 G

Consumer to Government

یا هما ن مدل  C 2 A (Consumer to Administration)  به معنای تعامل تجاری بین مصرف کننده با دولت که در حال حاضر چنین مدلی رواج ندارد و زیاد استفاده نمیشود.

P 2 P

Peer to Peer

مدل تجاری نقطه به نقطه مدلی که در آن داد وستد و ارتباطات تجاری و مالی بین دو طرف فروشنده و خریدار بر اساس تکنولوژی wap یاهمان نکنولوژی ارتباط تلفن همراه با سرور برقرار می شود مانند جابجایی مستقیم پول از حسابی به حساب دیگر.

به دنبال رشد مدل های پر طرفداری مانند B2C  و B2A  ارگان ها و نهادهای دولتی  ارتباطات تجاری و تعاملات خود را با مردم افزایش خواهد داد .

نکته مهمی که قابل تامل است این است که این مدل ها کاملا متمایزو مستقل از هم نبوده گاهی ترکیب می شوند یا خیلی نزدیک بهم عمل میکنند و مرز مشخصی نمی توان قائل بود و شبیه به کسب و کار الکترونیک عمل میکنند.

شرکت طراحی سایت طرح و پردازش مبنا

  موضوعات مرتبط:

برچسب ها : ,

[ شنبه 12 دی 1394 ] [ 18:40 ] [ طراح ایرانی ]

در دنیای بازاریابی اینترنتی و بازاریابی جهانی، برای شرکت های معتبر و شرکت های جهانی هدف فقط جذب مشتری برای یک فروش نمی باشد. امروزه شرکت های معتبر به دنبال بدست آوردن مشتریان و مخاطبان وفادار می باشند. مشتریانی که بعد از خرید از ما برای خرید های دوباره و خدمات کالای خریداری شده، فقط و فقط به طرف شرکت ما جذب شوند.

برای این کار افراد متخصصی در کنار هم جمع شدند تا بتوانند مسائل مربوط به جذب و حفظ مشتری را در کنار شرکت ها مطالعه، و راهکارهای مناسب ارائه دهند.

یکی از راهکارهای که این متخصصان به آن رسیده اند، که در جذب مخاطبان و جذب مخاطبان وفا دار بسیار تاثیر گذار است، برند سازی می باشد.

برای این منظور و برای اینکه بتوانیم یک نام را به عنوان برند در جهان معرفی کنیم، جامعه از متخصصان بازاریاب و متخصصان علوم مختلف در کنار هم جمع شده اند که به این جمع و این شرکت به وجود آمده، کمپین برند سازی می گویند.

متخصصانی گوناگونی در این کمپین برند سازی در کنار هم جمع شده اند، از جمله متخصصان زبان ها و گویش های مختلف جهان، که حتی بر روی تلفظ یک نام و یک برند کار می کنند که در تمام زبان های زنده ی دنیا یکسان باشد. متخصصانی بر روی تاثیر جلوه تصویری یک برند مطالعه انجام می دهند، تا تاثیر گذار ترین شکل و آرم را برای ما بسازند.

تمام این فعالیت ها در کمپین های برند سازی انجام می شود تا یک برند به وجود آید. 

در جهان ارتباطات امروز طراحی سایت ها کمک شایانی در زمینه برند سازی و جذب مخاطبان به ما کرده است، که ما از طریق وب سایت خود و طراحی سایتی که در آن اصول بهینه سازی سایت رعایت شده است می توانیم به معرفی برند خود در جهان به موفقیت دست پیدا نماییم.

  موضوعات مرتبط:

برچسب ها : ,

[ دوشنبه 16 آذر 1394 ] [ 19:17 ] [ طراح ایرانی ]

اگر ما برای نشان تجاری خود بتوانیم برند سازی انجام بدهیم و برند شرکت ما در ذهن مردم ماندگار شود مزیت های فراوانی خواهد داشت. مهمترین آن این می باشد که شرکت ما مشتریان وفادار خود را پیدا می نماید و خود آنها برای شرکت ما نماد تبلیغات خواهد شد.

مزیت برند سازی

در اینجا 5 مزیت عمده برند سازی را برای شما عنوان می نمایم :

  • اعتبار شما را تایید نموده و افزایش می دهد: داشتن یک نام تجاری که برند سازی شده است خود دلیل اعتبار برای شرکت ما می باشد.
  • برند باعث می شود مشتریان به راحتی شما را تایید کرده و محصولات شما را خریداری نمایند.
  • تعداد مشتریان وفا دار به شما را افزایش می دهد.
  • باعث ایجاد شناخت در بین مشتریان شده و ارتباط حتی عاطفی بین شرکت شما و محصولات شما با آنها برقرار خواهد شد.
  • پیام و شعار شما را به خوبی در بین مخاطبان انتقال خواهد داد.

در طراحی سایت های خود برای انتخاب نام دامنه و نام وب سایت خود می توانیم با نکات برند سازی  و همچنین بهینه سازی سایت، نامی انتخاب نماییم که در آینده ای نزدیک بر سر زبان ها خواهد افتاد.

کافی ست برای بهترین بودن فقط از امروز شروع نماییم. زیگ زیگلار

  موضوعات مرتبط:

برچسب ها : ,

[ دوشنبه 16 آذر 1394 ] [ 19:17 ] [ طراح ایرانی ]

برای برند سازی امروزه دسته بندی های مختلفی ارائه کرده اند، که معتبر ترین دسته بندی برند سازی عبارت است از :

  1. برند سازی دیجیتال: مهمترین نوع از برند سازی می باشد که می توانیم از طریق طراحی سایت به این هدف برسیم. البته باید طراحی سایت ما به گونه ای باشد که تمام روش های بهینه سازی سایت در آن رعایت شده باشد. وگرنه موتور های جست و جو نمی توانند ما را شناسایی نمایند. علم طراحی سایت امروزه کمک بزرگی به ما در تجارت الکترونیک و جذب مخاطب و مشتری نموده است، همچنین توانسته با استفاده از گستره ی زیاد مخاطبانش کمک بزرگی به کمپین برند سازی، در ایجاد یک برند نماید.
  2. برند سازی از طریق مشارکت : که می توانیم با مشارکت با برند های بزرگ و قدیمی به هدف برند سازی برای شرکت خود دست یابیم.
  3. برند سازی کشوری: در این نوع برند سازی هدف جذب توریست برای یک کشور می باشد. به معنای عام تر می توانیم بگوییم برند کردن نام یک کشور در یک زمینه ی خاص، مثلا نام کشور ایتالیا را همگان در جهان امروز با آثار هنری هنرمنداش می شناسند، و یا کشور عزیزمان ایران را با بناهای تاریخی فراوان خود در جهان می شناسند.
  4. برند سازی شخصی: در این برند سازی یک فرد و شخص را به عنوان یک چهره ی شاخص در زمینه فعالیت خود شناخته خواهد شد، مثلا بازیگری و تخصص علمی و... ، که این کار باعث ایجاد شهرت برای فرد و جذب مخاطب و مشتری بیشتر برای فعالیت او نیز خواهد شد
  5. برند سازی علّی: برند سازی برای موسساتی می باشد که منجر به اعمال خیر خواهانه می شود، مثل موسسه محک که امروزه در بسیاری از نقاط سطح شهر نام آن را شنده ایم و به انجام امور خیر خواهانه می پردازد.

  موضوعات مرتبط:

برچسب ها : ,

[ يکشنبه 15 آذر 1394 ] [ 17:38 ] [ طراح ایرانی ]

Content Marketing یا بازاریابی از طریق محتوا یکی از جدیدترین روش های برقراری ارتباط با کاربران و مشتریان است. برخی از برندها به جای آن که برای نمایش تبلیغات خود در سایت های اینترنتی دیگر هزینه کنند به بازاریابی محتوا رو آورده اند. بودجه ای که برای ساخت و نمایش تبلیغات اینترنتی اختصاص دهده بودند را صرف ساخت و طراحی سایت کرده و عده ای را برای جمع آوری مقالات ویا استخدام متخصص برای پاسخگویی به مشتریان می کنند.

بازاریابی محتوا چیست؟

یعنی ساخت و انتشار انواع گوناگون محتوایی مانند محتوای متنی، تصویری و یا ویدئویی مرتبط با حوزی فعالیت به منظور جذب، تصاحب و درگیرنمودن جامعه با هدف خلق ارزش از جامعه.

شما هم اکنون در بازاریابی محتوایی شرکت طرح و پردازش مبنا قرار گرفته اید! به عبارت دیگر شرکت طراحی سایت مبنا تلاش کرده است با تولید محتوای با ارزش و مرتبط به سایت و طراحی سایت با طراحان سایت و وب سایت نویسان جامعه ارتباط موثری برقرار کند و این یک نمونه ی دقیقی از بازاریابی محتوا است.

اگر زمینه ی فعالیت شما در زمینه ی طراحی سایت است شما نباید در زمینه ی هنرهای رزمی محتوا تولید کنید. چرا که هیچ ربطی به هم ندارند و تمام هزینه ای که برای بازاریابی محتوا کرده اید بدون هیچ ثمره مثبتی از بین خواهد رفت.

برند همراه اول سایتی برای خود راه اندازی کرده و در حوزه ی فعالیت خود محتوا تولید می کند. به این ترتیب جدا از آن که اشتغال زایی شده تعداد مطالب بیشتری به نام همراه اول در اینترنت پخش می شود.

وب سایت ninisite نیز مثال دیگری از بارزاریابی محتوا است. در این سایت بخوبی از این بازاریابی استفاده کرده اند و مادران وپداران می توانند از آن ها بهره ببرند. در این سایت قسمت هایی برای تبادل نظر، پرسش و پاسخ و کلوب وجود دارد که بسیاری از کاربران می توانند پاسخ و نیاز های خود را در همین کلوب و پرسش و پاسخ بدست بیاورند.

سایت دیگر کلوپ مشتریان سایت شرکت ویتانا است. این سایت به غیر از تولید محتوا به پرسش و پاسخ می پردازد. مادرها سوالات خود را مطرح می کنند و متخصصین به آن ها پاسخ می دهند. از طرفی برای نام متخصصین بر سر زبان ها می افتد و بر تعداد مراجعه کنندگانشان اثر مثبت خواهد داشت.

از جمله شرکت های دیگر که از این تکنیک استفاده می کنند شرکت ماکروسافت است این شرکت بخش قابل توجهی از بودجه بازاریابی و تبلیغات خود را صرف این شیوه ی نوین می کند.

 

5 نکته برای شروع بازاریابی محتوا

1.شروع ابزاریابی با محتوا: نقطه ی شروع وب سایت خودتان است. وب سایت هر شرکتی مکانی است که مشتریان بار ی جستجو اطلاعات به آن مراجعه می کنند. پس از کامل بودن اطلاعات مطمئن شوید.

2.اطلاعاتی را تولید کنید که پوشش عمومی داشته باشد: بهتر است برای خریدن زمان از بانک اطلاعاتی و یا کتابخانه مقلات آموزشی و پژوهشی استفاده کنید. در هنگام ویرایش و تدوین نیاز های مشتریان را مد نظر داشته باشید. و قسمت هایی را که مشتری را از خرید منصرف می کند را پاک کنید.

3.تدوین سوالات و پاسخ ها برای ایده سازی محتوا:در بازاریابی محتوا باید به مشتری بینش و اطلاعاتی را که نیاز دارند عرضه کنیم. بطور مثال شرکت طراحی سایت مبنا با بارگذاری مقاله ها و ویدئو ها برنامه نویسیHTML آموزش می دهد.

4.برای بازاریابی محتوا اول یک وب سایت و سپس یک وبلاگ ایجاد کنید: پس از تولید محتوا وبلاگ نویسی را آغاز کنید. برای بازاریابی محتوا شما باید از SEO استفاده کنید و وبلاگ را بر روی سایت میزبانی کنید. بطور منظم سایت شما باید به روز شود تا برای کاربران و مشتریان مطالب تازه برای مطالعه وجود داشته باشد. لینک وبلاگ خود را در شبکه های اجتماعی منتشر کنید.

5.به اصول گرامری و تلفظی دقت کنید: محتوا باید دارای ادبیات صحیح و دارای ساختار و ویرایش مناسب، خوانا و گویا باشد. غلط تایپی و گرامر ضعبف مخاطبان را از خواندن باز می دارد.

  موضوعات مرتبط:

برچسب ها : ,

[ يکشنبه 15 آذر 1394 ] [ 17:38 ] [ طراح ایرانی ]
صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 صفحه بعد
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

آرشيو مطالب
امکانات وب